logo
Johan Ferrier
Bestuursvergadering + gast

Zoals veel in deze rare coronatijden vond deze bestuursvergadering van het Johan Ferrier Fonds online plaats.

We hadden voor deze bijeenkomst een gast uitgenodigd: documentairemaakster Ananta Khmradj. Haar documentaire "Je kan toch lezen" gaat over "de roerige jaren 80 in Suriname en over de vraag waarom zij daar niets over geleerd heeft. Hoe komt het dat de onwetendheid onder Surinaamse jongeren zo groot is?"

Voor een initiatief-in-ontwikkeling waarmee het Johan Ferrier Fonds bezig is, schoof zij aan om met ons mee te denken. Het was een buitengewoon inspirerende vergadering waar zeker vervolg op komt.

Tijdens de vergadering bespraken we uiteraard ook de ingediende projecten. Het ondersteunen van kleinschalige projecten op het gebied van onderwijs en cultuur in Suriname is tenslotte onze core business. We wezen één aanvraag toe, die wel heel mooi aansluit op het gedachtengoed van de naamgever van ons fonds, Johan Ferrier.

bestuursvergadering

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Wan Switi Kresneti nanga wan Bun Nyun Yari
Kerst- en Nieuwjaarsboodschap van het Johan Ferrier Fonds ter afsluiting van een uitdagend jaar.   |  lees meer »

Wan Switi Srefidensi
Op deze dag is het 46 jaar geleden dat Suriname zelfstandig werd en dr. Johan H.E. Ferrier de eerste President van de nieuwe republiek werd.  |  lees meer »

Video