logo
Johan Ferrier
CBF Erkend Goed Doel

CBF logoHet Johan Ferrier Fonds is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij checken ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst.

Zo weet u dat u als donateur dat het Johan Ferrier Fonds behoort tot de bijna 500 Erkende Goede Doelen waar u met een gerust aan kunt geven.

ANBI status heeft ons fonds ook. Dit betekent dat donaties en giften aan het fonds fiscaal aftrekbaar zijn.

Ga naar onze donatiepagina

Bekijk het nieuwsbericht over het Johan Ferrier Fonds bij het CBF!

CBF erkenning persbericht

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Wan Bun 2024 gewenst!
2024 stelt ons voor grote uitdagingen.¬†Zeker ook in Suriname.¬†Wij richten de blik op een jaar waarbij het belang van de gemeenschap voorop staat. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.  |  lees meer »

48 jaar onafhankelijk Suriname
...omdat we alleen zo verder kunnen komen, als volk, als natie en als wereldbevolking. Tegen de krachten van geweld, versplintering, polarisatie en destructie. Net als 48 jaar geleden. Srefi, den si.  |  lees meer »

Video