logo
Johan Ferrier
Kijk mee met Nyah!

Omdat door Covid scholen, kinderdagverblijven en peuterscholen gesloten werden, moesten leerkrachten hun lessen creatief invullen op afstand.

Er bleken echter nauwelijks educatieve films met een Surinaamse content te vinden online, dus heeft Saga 31 educatieve filmpjes ontwikkeld op basis van Basic Learning4kids voor jonge kinderen die nog niet op de basisschool zitten.

De films Wani & Sabi zijn versterkt met gebarentaal om ook de doven en slechthorenden te bereiken.

Vanaf 15 mei kwam er elke zaterdag een nieuw verhaal van Nyah, het vriendinnetje van Wani & Sabi, online. Iedereen kan deze filmpjes bekijken via facebook.

Het Johan Ferrier Fonds ondersteunt dit project.

Inmiddels zijn alle filmpjes online te bekijken via Facebook en Youtube. Meer over dit project op onze projectenpagina.

Naya

 

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Wan Bun 2024 gewenst!
2024 stelt ons voor grote uitdagingen.¬†Zeker ook in Suriname.¬†Wij richten de blik op een jaar waarbij het belang van de gemeenschap voorop staat. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.  |  lees meer »

48 jaar onafhankelijk Suriname
...omdat we alleen zo verder kunnen komen, als volk, als natie en als wereldbevolking. Tegen de krachten van geweld, versplintering, polarisatie en destructie. Net als 48 jaar geleden. Srefi, den si.  |  lees meer »

Video