logo
Johan Ferrier
Het Grote ANANSIboek van Johan Ferrier

Herdruk Het Grote ANANSIboek

Het grote ANANSIboek van Johan Ferrier en Noni Lichtveld is voor het eerst in full color, gebonden en met talloze nieuwe illustraties. Minister-president Jan Peter Balkenende en president Ronald Venetiaan schreven een voorwoord. De opbrengst van het boek gaat naar het Johan Ferrier Fonds.

Heeft u bij de presentatie geen boek bemachtigd? Kon u er niet bij zijn?
Geen probleem: het boek is te koop in de boekhandel of via Uitgeverij Conserve.

ISBN: 978 90 5429 295 1
Prijs: 19,95 Euro

Voor meer informatie over het boek:
Uitgeverij Conserve
postbus 74
1870 AB Schoorl

telefoon: 072 - 509 36 93 | info@conserve.nl | www.conserve.nl


Johan Ferrier Presentatie herdruk Het grote ANANSIboek

Op 12 mei 2010 vond, ter ere van de Honderdste geboortedag van Johan Ferrier, de presentatie van de herdruk van "Het grote Anansi-boek" plaats.

Tijdens een besloten persbijeenkomst in de ochtend werden de eerste exemplaren van het boek aangeboden aan de waarnemend ambassadeur van Suriname en aan demissionair minister-president Balkenende. | bekijk hier het verslag


Publiekspresentatie

Op zondag 16 mei 2010 vond de publieks-presentatie van het boek plaats, in de Koningskerk te Amsterdam, na afloop van de kerkdienst o.l.v. ds. Rhoïnde Mijnals-Doth. Denise Jannah zong een lied als aubade aan Johan Ferrier.

Na afloop was het boek verkrijgbaar en werd een glas Fernandes aangeboden door uitgeverij Conserve.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Jubileumlezing Johan Ferrier Fonds + De Nieuwe Kerk
In aanloop naar De Grote Suriname-tentoonstelling in De Nieuwe Kerk houdt Cynthia McLeod op 15 september 2019 de jubileumlezing, ter gelegenheid van 10-jarig bestaan Johan Ferrier Fonds. Programma & Kaartverkoop via DNK!  |  lees meer »

Surinaamse code behoorlijk bestuur hard nodig
Een overheid waarop burgers niet kunnen bouwen en vertrouwen, bedreigt de toekomst van Suriname, zo schrijft de vice-voorzitter van het Johan Ferrier Fonds.  |  lees meer »

Video