logo
Johan Ferrier
Amsterdamspeld voor John Leerdam

De Amsterdamspeld

De Amsterdamspeld is bedoeld voor Amsterdammers die zich minimaal vijf jaar op bijzondere wijze en onbetaald hebben ingezet voor de Amsterdamse samenleving op sociaal, maatschappelijk, cultureel of economisch gebied. En voor personen die eenmalig een unieke prestatie hebben verricht voor de Amsterdamse samenleving.

Oud-PvdA-Kamerlid en ambassadeur voor het Johan Ferrier Fonds, John Leerdam heeft vrijdag uit handen van loco-burgemeester Kukenheim de Amsterdamspeld ontvangen voor zijn bijdrage aan de culturele diversiteit in Amsterdam.

Lees het artikel in het Parool

John Leerdam

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Johan Ferrier Lezing 2018!
Het was een prachtige avond! Bekijk hier foto's, een kort verslag en de video van de lezing van Sheila Sitalsing, muziek met Denise Jannah, Ronald Snijders, Orville Breeveld en nog veel meer.  |  lees meer »

De droom van Johan Ferrier, Volkskrant 13 mei 2018
Het Surinaamse volk heeft juist vandaag behoefte aan steun en solidariteit vanuit Nederland, schrijven Kathleen Ferrier, Dave Ensberg-Kleijkers en Jörgen Raymann, voorzitter, vice-voorzitter en ambassadeur van het Johan Ferrier Fonds.  |  lees meer »

Video