logo
Johan Ferrier
Projecten

Het Johan Ferrier Fonds is dankzij haar donateurs in staat om bijzondere projecten te ondersteunen. En dat doen we dus ook!

Beauty Verhalen SalonZo maakte een bijdrage van het fonds de Beauty Verhalen Salon mede mogelijk. Een project waarbij mensen hun verhalen konden delen. De opgenomen verhalen waren vervolgens tijdens het Moengo festival te beluisteren in de Beauty Verhalen Salon.

Ook Stichting D'Ons kreeg een bijdrage voor hun duurzaamheidsinitatief dat leidde tot een studieruimte in het multifunctioneel zonne-energiecentrum in Nieuw Koffiekamp, Suriname.

ACI

Het Albert Cameron Instituut ontving financiële ondersteuning voor kleinschalige onderwijsprojecten in het binnenland van Suriname. Dit project loopt nog.

Ook ondersteunt het Johan Ferrier Fonds de Bibliotheekboot, die boeken bereikbaar maakt op plekken waar bibliotheken heel ver weg zijn.

Lees meer en/of bekijk foto's op de pagina projecten

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w

Actueel

Jubileumlezing Johan Ferrier Fonds + De Nieuwe Kerk
In aanloop naar De Grote Suriname-tentoonstelling in De Nieuwe Kerk houdt Cynthia McLeod op 15 september 2019 de jubileumlezing, ter gelegenheid van 10-jarig bestaan Johan Ferrier Fonds. Programma & Kaartverkoop via DNK!  |  lees meer »

Surinaamse code behoorlijk bestuur hard nodig
Een overheid waarop burgers niet kunnen bouwen en vertrouwen, bedreigt de toekomst van Suriname, zo schrijft de vice-voorzitter van het Johan Ferrier Fonds.  |  lees meer »

Video