logo
Johan Ferrier
Project: Stichting in de Vakantie

De stichting In de Vakantie stelt zich ten doel het Surinaamse kind educatief bezig te houden door middel van theater, spel en sport. De stichting had de ambitie om een musical organiseren in het district Coronie en heeft daartoe kinderen uit 4 basisscholen geselecteerd. Oudere kinderen treden daarbij op als trainer en begeleider.

De musical Het Regenwoud is met groot succes verschillende keren opgevoerd op 3 verschillende scholen. Ook is een talentshow georganiseerd. Kinderen waren conferencier, ze deden zang-, dans-, voordracht- en educatieve voorlezingen over Elisabeth Samson, coronie, hielden een motivatie speech. Er werd getekend én de musical " het grote Regenwoud".
Dit alles was mogelijk dankzij een bijdrage van het Johan Ferrier fonds en dankzij Stichting In de Vakantie. 

Video('s)

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Wan Bun 2024 gewenst!
2024 stelt ons voor grote uitdagingen.¬†Zeker ook in Suriname.¬†Wij richten de blik op een jaar waarbij het belang van de gemeenschap voorop staat. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.  |  lees meer »

48 jaar onafhankelijk Suriname
...omdat we alleen zo verder kunnen komen, als volk, als natie en als wereldbevolking. Tegen de krachten van geweld, versplintering, polarisatie en destructie. Net als 48 jaar geleden. Srefi, den si.  |  lees meer »

Video