logo
Johan Ferrier
Amsterdamspeld voor John Leerdam

De Amsterdamspeld

De Amsterdamspeld is bedoeld voor Amsterdammers die zich minimaal vijf jaar op bijzondere wijze en onbetaald hebben ingezet voor de Amsterdamse samenleving op sociaal, maatschappelijk, cultureel of economisch gebied. En voor personen die eenmalig een unieke prestatie hebben verricht voor de Amsterdamse samenleving.

Oud-PvdA-Kamerlid en ambassadeur voor het Johan Ferrier Fonds, John Leerdam heeft vrijdag uit handen van loco-burgemeester Kukenheim de Amsterdamspeld ontvangen voor zijn bijdrage aan de culturele diversiteit in Amsterdam.

Lees het artikel in het Parool

John Leerdam

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Actueel

Sheila Sitalsing houdt Johan Ferrier Lezing 2018!
Save the date: Op 24 mei vindt in Amsterdam om 20:00 uur de Johan Ferrier Lezing 2018 plaats. Met scherpzinnigheid en humor zet columniste Sitalsing mensen aan het denken en we zijn dan ook zeer verguld dat zij de lezing 2018 wil verzorgen.   |  lees meer »

Project: Pikin Poku Konmakandra Festival
Het Johan Ferrier Fonds ondersteunt dit festival met een financiŽle bijdrage voor het trainen van muziekleerkrachten om het festival te professionaliseren en duurzaamheid te garanderen, alles met als doel de schoolprestaties van de leerlingen te verbeteren.  |  lees meer »

Video